Maaltafels.be

  maaltafels oefenen met kind    
 
Privacybeleid
Dit privacybeleid werd laatst aangepast op 4/5/2018 
Maaltafels.be vindt uw privacy belangrijk en neemt deze ook graag ter harte. Hoe wij omgaan met uw gegevens kan u vinden in dit Privacybeleid.

De website www.maaltafels.be wordt beheerd door Yvi Van ham, die tevens de gegevensverantwoordelijk is voor de gegevens die jij verstrekt via deze website.
 
Persoonlijke gegevens
U kan Maaltafels.benaar hartelust bezoeken zonder ons enige gegevens van identiteit te verstrekken als u enkel op links klikt die u binnen deze website houden. Geheel anoniem bent u echter nooit op het web vandaar dit Privacybeleid.
 
Welke gegevens worden er door Maaltafels.be verzameld tijdens uw bezoek?
- De enige gegevens die wij automatisch verzamelen zijn onze websitestatistieken. Hierin kunnen wij het aantal bezoekers aflezen, van waar zij afkomstig zijn, welke pagina's ze bezocht hebben,.... Deze gegevens gebruiken wij om onze service nog te verbeteren en om eventuele problemen met de server op te lossen. In geen enkel geval kunnen wij uit deze gegevens persoonlijke informatie halen of identiteiten achterhalen.

- Verder bekomen wij enkel gegevens van u als u ons die zelf verstrekt via mail, inschrijving op de nieuwsbrief of via een bestelling via Paypal.
Dit kan gaan van uw naam, voornaam en emailadres (voor contact via mail)

- Voor bestelling via Paypal worden de gegevens verwerkt door Paypal. Daarbij krijg ik  toegang tot uw persoonlijke gegevens van Paypal die nodig zijn om de bestelling af te handelen. Dit zijn: uw naam en voornaam, adres, emailadres, wat  bestelt hebt, het moment van bestellen en het bedrag. En eventueel uw persoonlijk toegevoegd bericht of gegevens (bv. naam van kindje ter personalisatie).
 
Wat gebeurt er met informatie die u zelf verschaft aan Maaltafels.be
In sommige gevallen zal u zelf informatie over uw identiteit kenbaar maken aan Maaltafels.be, bijvoorbeel via email. De gegevens die u aan ons verstrekt zullen enkel in het kader gebruikt worden waarvoor u ze aan ons kenbaar gemaakt heeft. Ze worden niet gebruikt voor promotionele doeleinden en nooit of te nimmer aan derden doorverkocht. Daar er jammer genoeg ook internetgebruikers zijn met minder fraaie bedoelingen, kunnen wij niet garanderen dat uw gegevens ten allen tijden vertrouwelijk blijven. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om dit te voorkomen.
Emails worden bewaard zoalng nodig is voor het afhandelen van uw bestelling.
Uw Paypalgegevens (van uw bestelling) komen terecht in mijn boekhouding (uw naam, email en bedrag van bestelling).

Waar worden de gegevens die u aan  Maaltafels.be verstrekt verwerkt?

Bestellingen: De betaling van uw bestelling wordt verwerkt en afgehandeld door Paypal, een derde partij die online betalingen verwerkt. Check hier hoe Paypal met je gegevens omgaat. Via de Paypal User agreement verbinden beide partijen (Maaltafels.be en Paypal) zich er toe om uw privacy te respecteren onder de Data Protection Laws.  

Mail:De website van Maaltafels.be wordt momenteel gehost op servers in Nederland. De mailbox die uw inkomende mail ontvangt, is gehost door 1eurohosting.be. Via deze mailbox heb ik toegang tot uw mails met de gegevens die u mij verstrekt. Deze mailbox wordt op regelmatige tijdstippen leeggemaakt. Ook met 1Eurohosting is er een verwerkingsovereenkomst vanaf 25 mei 2018. Om te zien hoe 1Eurohosting met je gegevens omgaat klik je hier.

Nieuwsbrief:Voor het versturen van de nieuwsbrief maak ik gebruik van een automatisch mailingprogramma van Aweber.com; Aweber.com is een Amerikaans bedrijf. Zij verzamelen uw gegevens (voornaam en emailadres) om een automatische mailinglijst voor mij te genereren zodat ik gebruik kan maken van hun mailingservice en nieuwsbrieven kan sturen naar mijn mailinglijst. Verder gebruiken zij uw gegevens niet. Het privacybeleid van Aweber vind u hier. Uw gegevens worden dus doorgegeven en verwerkt buiten de EU, onder de privacywetten van de EU volgens het

EU-US Privacy Shield Framework. 

Inspraak in het verwerken van jouw gegevens

dfgdgfgfdgfqf
hgfddhthrtrts
 
Linken naar andere websites
Maaltafels.be bevat allerlei links naar andere websites. Het bezoeken van deze websites en het omgaan met uw persoonsgegevens op deze websites gebeurt op uw eigen verantwoordelijkheid. Maaltafels.be kan in geen enkel geval verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor het privacybeleid en het omgaan met persoonlijke informatie van deze websites. Bij het klikken op linken kunnen er ook cookies opgeslagen worden op uw computer. Deze kan u makkelijk weer verwijderen of instellen om deze niet te aanvaarden in uw webbrowser. Zie ook ons Cookiebeleid
 
Gebruik van Maaltafels.be
Door het gebruik maken van de website Maaltafels.be verklaart u zich automatisch akkoord met dit privacybeleid. Veranderingen in dit beleid kunnen ten allen tijden doorgevoerd worden en zullen steeds op deze pagina kenbaar gemaakt worden.
 
 
 

FACEBOOK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KOOP GEPERSONALISEERDE WERKBLADEN: