Maaltafels.be

  maaltafels oefenen met kind    
 
Gebruikersovereenkomst
 
In deze gebruikersovereenkomst vindt u meer informatie over het gebruik van deze site en de verantwoordelijkheden. Verder op deze pagina zal er naar deze tekst gerefereerd worden als 'gebruikersovereenkomst'.

Door het bezoeken en gebruiken van Maaltafels.be verklaart u zich akkoord met onderstaande gebruikersovereenkomst. Indien u zich niet kan vinden in deze overeenkomst, maak dan geen gebruik van de website Maaltafels.be
 
Gebruik van de site
Het gerbuik van de website Maaltafels.be gebeurt op uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Wij kunnen niet garanderen dat wij Maaltafels.be ten allen tijde kunnen vrijwaren van virussen, wormen, Trajoaanse paarden en/of andere besmettelijke en/of destructieve codes die vrij rondwaren op het web.
Wij nemen ook geen aansprakelijkheid voor kosten of schade, direct of indirect, opgelopen bij het gebruik van Maaltafels.be
Wij doen ons best om Maaltafel.be zo goed mogelijk te laten functioneren maar kunnen niet garandaren dat de website foutloos draait en dat fouten onmiddelijk verholpen zijn. Noch dat alle links steeds up to date zijn daar het internet een snel veranderend landschap is. We zullen dit echter wel proberen naar goed vermogen.
 
Juistheid van informatie
Maaltafels.be verschaft linken naar en informatie over andere websites. Hoewel wij er naar streven de site up to date te houden, kunnen wij dit niet garanderen in een steeds veranderend internetlandschap. Maaltafels.be neemt geen aansprakelijkheid noch verantwoordelijkheid voor onvolkomenheden, onjuistheden of andere onzurgvuldigheden op haar website of voor schade:onkosten die u hierdoor, direct of indirect, geleden zou (kunnen) hebben.
Maaltafels.be is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van andere websites.
 
Wijzigingen in de gebruikersovereenkomst
Maaltafels.be behoudt zich ten allen tijden het recht om deze gebruikersovereenkomst aan te passen of te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om dit na te kijken. Wijzigingen zullen steeds op deze pagina kenbaar gemaakt worden met datum van ingang.
 
Auteursrechten
De hele inhoud van deze site is auteursrechterlijk beschermd, behalve de getoonde screenshots. Het is dan ook ten strengste verboden delen of de gehele site te kopiëren, verdelen, verwerken,... zonder schriftelijke toestemming.
De afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet overgenomen en/of gekopieerd worden.
 
 
 
 

FACEBOOK
 
 
 
 
 
 
 
 
KOOP GEPERSONALISEERDE WERKBLADEN: